Tengah bosan-bosan sempat jugak aku klik gambar guna handphone aku tadi..gambar majalah atas tu member aku baru je beli, nak tambah penget...

Baru nie aku berkesempatan makan-makan bersama family tunang aku..Lokasi Pizza hut Village Mall Sungai petani, Jumpa hangpa semua lagi b...

Harini ak u rasa terlal u banyak warna M ERAH!! apa yang M amp u hehe!!

Man United 5-2 Tottenham The champions put in a stunning second-half performance to defeat Spurs at Old Trafford.Apa lagi yang mampu..

Pagi jumaat yang Indah..jangan lupa solat jumaat yee..

Atas dasar minat dgn Camera DSLR.Tapi dgn faktor kewangan aku rasa lambat lagi untuk memilikinya.Aku rasa untuk mengelak dari aku jauh dar...

Nilah keadaan office aku pagi nie..boring laa tu yang dok ambik gambar opis nie..Org pun takda hehe..gelak2 happy2..bos masuk marah2 baru s...

Manchester United menang Awal pagi tadi dan terus cuba mengukuhkan kedudukanya dalam Liga untuk mempertahankan kejuaraan Liga Perdana ...

Vacation

Formasi cahaya menggunakan teknik night scenario camera sony CS Foto santai Bersama kawan sekerja Matahari Terbit di tengah lautan China...

Popular Posts

Flickr Images