MAJLIS BEBUKA PUASA di HOTEL MAYA Terima Kasih Pada Ali sebab Bawa kami bebuka tempat best nie hehe.. Yang turut serta Saya,Ali,As...

Ni dia Digital Camera Magazine untuk bulan sept.Banyak jugak skill dari Pro dan ada 50 tips for incredible pictures.. love DSLR dan CS3 y...

Semalam 27/08/09 sempat berbuka puasa bersama teman di Hotel Lagend KL.Hehe itu pun ada yang belanja.Thanks kepada penaja..makan memang best...

DAH TUA LA AKU HAHA

Ha ni pasal majalah Digital Camera..nampak best je tak baca lagi pun. yang menarik ada , 20 ways to get faster with photoshop , yang tak da...

Ahad 26/7/09 yang lepas aku ke jemputan perkahwinan kawan baik Junaidi Junid. Semoga perkahwinan korang diberkati dan berkekalan ke akhir ha...

Dasar Kerja Orang Bekerja Dari Imran r.a katanya, saya bertanya: "Ya Rasulullah, apa dasar kerja orang yang bekerja?" Baginda m...

Ish Kenapa la Masa hari nie lambat sangat ... Aku rasa nak cepat balik jerr haha..dengan kepala pening tahap gaban.Rasa stress siki...

Wat,s up everybody!!!Harini aku nak cerita pasal setem.sebab ada setem baru harini. Setem harini macam poyo sikit iaitu setem " TUMB...

Ahad yang boring bagi aku.dalam keadaan tu aku berkesempatan ajak saipul (housemate), Bro Din (jiran) pi cari kedai mamak.Tuingkkk!!! dalam ...

Suasana office petang jumaat ..masing-masing sibuk dengan kerja Hujung sekali Hafiz, angkat tangan tu zamri sebelahnya kak Mony,Atiqah (tgh...

-Apa Yang dikatakan Hobi- Hobi yang semakin menjadi-jadi.Untuk memenuhi hobi yang satu nie macam biasalah aku dah sedia set dalam calendar p...

cewah hehe berlatar belakangkan pantai Teluk Chempedak masa lepak kat Teluk Chempedak..dengan isteri tercinta hehe

Digital Camera Issue 43 July 2009..nice tutorial.dan banyak jugak info terbaru tentang camera yeehhhh

Ketika jejak kan kaki ke perlis baru-baru nie..tak sangka yang belakang rumah Tok baru aku terbentang luas sawah padi yang sedang m...

Khas Peminat Setem/First day cover ni keluaran baru untuk harini 18/06/09 Banyak dah koleksi aku..ada masa nak upload yang lain kkk

Ahh Sapa Yang Baca Nie Tolong Past-2 kat member Senie Associates..tima kasih ek korang..sebab bagi Hadiah aku kawin hehe..semoga budak2 seni...

Balik kampung bukan kosong ya hehe..ok la 6hb aku bakal jadi suami.Jadi Doa-doa la untuk Kebahagiaan aku dan bakal isteri aku ya (Before)/Ke...

Majalah Digital Camera Issue 42 June 2009 nampak tutorial mcm best bulan nie.. smart la sony alpha baru : )

Sebenarnya aku bersama Member office ada satu kegilaan terhadap sukan,iaitu sukan badminton,Kegilaan nie bukan main-main sehingga minggu le...

Saper tgk Inter Milan Vs Atalanta semalam..fuhhh game memang best giler.. Dalam Game nie Inter Milan Menang 4-3..Dah tentu Inter Milan mem...

Dalam keadaan malaysia yang nak sempurna pulih dari kegawatan ekonomi,aku berkesempatan mahukan camera DSLR berkecamuk jiwa aku nak dapat...

5 hari,Minggu ini,bulan ini,bakal suami,beristeri,teruna,nikah,kahwin,majlis,hantaran,maskawin,duit,nasi minyak,dup-dap-dup-dap,tamat zaman ...

Awal pagi esok perlawanan akhir bola sepak liga juara-juara.Untuk perlawanan ni aku rasa tak mau sokong mana-mana pun..sebab aku tau manches...

6/6/09 Tarikh apa nie ek..semakin dekat aku dengan No. nie semakin berdegup jantung aku ni,gelisah,tebal2 muka dan bla..blaa haha.tak tau la...

Awal pagi tadi 3 jam duduk kat hiway dalam perjalanan balik kampung.sekarang baru je sampai.terus on 3G hehe...tenang jiwa aku hehehe

Gol Carrick selamatkan MU LONDON:Carlos Tevez menyumbang gol penyamaan, manakala jaringan lewat Michael Carrick membuka ruang kepada Manch...

Pagi Esok..Wigan VS MU. Pastikan menonton.Merupakan perlawanan ukur nasib MU untuk menjarakkan mata dari liverpool..Pastikan

Ahad Lepas aku berkesempatan Ke Digital Mall teman member beli Laptop..sempat la berposing-posing kat celah salesman jual lap top tu he2....

DCM nie keluaran May 09.baru pagi tadi beli tapi tak baca lagi tgk2 gamba aje..yang pasti banyak tutorial yang menarik untuk keluaran kali ...

Gambar masa atas puncak gunung Yong Belar ketinggian gunung nie 2181meter dari aras laut XPDC bertarikh 27-29 Oct Perjalanan lebih kurang 1...

Nia antara gambar-gambar bunga yang ada dalam simpanan aku..bunga kuning tu aku ambik masa buat inspection rumah custumer aku dulu terju...

Popular Posts

Flickr Images