Ketika jejak kan kaki ke perlis baru-baru nie..tak sangka yang belakang rumah Tok baru aku terbentang luas sawah padi yang sedang m...

Khas Peminat Setem/First day cover ni keluaran baru untuk harini 18/06/09 Banyak dah koleksi aku..ada masa nak upload yang lain kkk

Ahh Sapa Yang Baca Nie Tolong Past-2 kat member Senie Associates..tima kasih ek korang..sebab bagi Hadiah aku kawin hehe..semoga budak2 seni...

Balik kampung bukan kosong ya hehe..ok la 6hb aku bakal jadi suami.Jadi Doa-doa la untuk Kebahagiaan aku dan bakal isteri aku ya (Before)/Ke...

Majalah Digital Camera Issue 42 June 2009 nampak tutorial mcm best bulan nie.. smart la sony alpha baru : )

Sebenarnya aku bersama Member office ada satu kegilaan terhadap sukan,iaitu sukan badminton,Kegilaan nie bukan main-main sehingga minggu le...

Saper tgk Inter Milan Vs Atalanta semalam..fuhhh game memang best giler.. Dalam Game nie Inter Milan Menang 4-3..Dah tentu Inter Milan mem...

Dalam keadaan malaysia yang nak sempurna pulih dari kegawatan ekonomi,aku berkesempatan mahukan camera DSLR berkecamuk jiwa aku nak dapat...

5 hari,Minggu ini,bulan ini,bakal suami,beristeri,teruna,nikah,kahwin,majlis,hantaran,maskawin,duit,nasi minyak,dup-dap-dup-dap,tamat zaman ...

Popular Posts

Flickr Images