Ahad 26/7/09 yang lepas aku ke jemputan perkahwinan kawan baik Junaidi Junid. Semoga perkahwinan korang diberkati dan berkekalan ke akhir ha...

Dasar Kerja Orang Bekerja Dari Imran r.a katanya, saya bertanya: "Ya Rasulullah, apa dasar kerja orang yang bekerja?" Baginda m...

Ish Kenapa la Masa hari nie lambat sangat ... Aku rasa nak cepat balik jerr haha..dengan kepala pening tahap gaban.Rasa stress siki...

Wat,s up everybody!!!Harini aku nak cerita pasal setem.sebab ada setem baru harini. Setem harini macam poyo sikit iaitu setem " TUMB...

Ahad yang boring bagi aku.dalam keadaan tu aku berkesempatan ajak saipul (housemate), Bro Din (jiran) pi cari kedai mamak.Tuingkkk!!! dalam ...

Suasana office petang jumaat ..masing-masing sibuk dengan kerja Hujung sekali Hafiz, angkat tangan tu zamri sebelahnya kak Mony,Atiqah (tgh...

-Apa Yang dikatakan Hobi- Hobi yang semakin menjadi-jadi.Untuk memenuhi hobi yang satu nie macam biasalah aku dah sedia set dalam calendar p...

cewah hehe berlatar belakangkan pantai Teluk Chempedak masa lepak kat Teluk Chempedak..dengan isteri tercinta hehe

Digital Camera Issue 43 July 2009..nice tutorial.dan banyak jugak info terbaru tentang camera yeehhhh

Popular Posts

Flickr Images